2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSok baleset történt Nógrád megyei útjain

Sok baleset történt Nógrád megyei útjain


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

balesetnograd1016

Fotó: police.hu


Mint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. október 15-én 18 óra 30 perc körül Dejtár belterületén, a Szabadság úton. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő 78 éves férfit, aki a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

halalosbalesetnograd1016

Fotó: police.hu


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Pásztó belterületén. A jelenlegi adatok alapján a Hősök úton közlekedett személygépkocsijával egy 45 éves férfi, amikor áttért a szembejövő forgalmi sávba és egy, az úttest szélén parkoló személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében a gépkocsi vezetője megsérült.


Salgótarján belterületén a hajnali órákban történt anyagi káros közúti közlekedési baleset. Egy személygépkocsi haladt Salgótarján irányából Karancsalja felé, amikor - eddig tisztázatlan körülmények között - egy jobbra ívelő útkanyarulatban lehaladt az úttestről és az út menti villanyoszlopnak ütközött.


A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait! Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!


Forrás: POLICE

2017-10-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite