2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárSokk: Hat hónapja van hátra Bill Clintonnak?

Sokk: Hat hónapja van hátra Bill Clintonnak?


Bill ClintonBill Clinton attól retteg, hogy legfeljebb már csak hat hónapja van hátra - írja sokkoló címlapsztorijában az amerikai National Enquirer.


A bulvárlap exkluzív értesülései szerint a 63 éves exelnök az elmúlt egy évben rohamos fogyásnak indult, s egészségi állapota egyre aggasztóbb.

"Bill nagyon-nagyon lesoványodott, és aggódik az egészsége miatt. Meggyőződése, hogy jövő ilyenkor már nem fog élni. Próbál optimista lenni és reménykedik, hogy elég ideig fog élni ahhoz, hogy láthassa leendő unokáit. De valójában ő és a közeli barátok nem jósolnak neki többet hat hónapnál" - nyilatkozta a lapnak egy meg nem nevezett forrás.
"Az igazság az, hogy Bill rettenetesen néz ki. Tíz évet öregedett az elmúlt 12 hónapban. Mély, nagyon mély karikák vannak a szeme alatt, és olyan élettelen a tekintete" - tette hozzá a bennfentes.


Bill Clintonon 2004-ben sikeres szívkoszorúér-áthidaló műtétet hajtottak végre; akkor négyszeres bypass operáción esett át, négy elzáródott artériát szabadítottak fel. Komplikációk miatt néhány hónappal később újra megműtötték. Idén februárban ismét szívműtéten esett át: egyik szívkoszorúerében két értágító sztentet helyeztek el, miután mellkasi fájdalmakkal kórházba vitték. A névtelenül nyilatkozó ismerős szerint Clinton 2004-es bypass műtétje óta azon aggódik, hogy a napjai meg vannak számlálva. Attól retteg, hogy a szíve szép lassan teljesen felmondja a szolgálatot.


"A szíve nagyon rossz és az artériái egyfolytában elzáródnak. Az embernek az az érzése, hogy Bill halálra van ítélve és már nincs neki sok hátra. Néhány barátja abban sem biztos, hogy a jövő évet még megéli" - fogalmazott az informátor.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-08-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite