2019. március 27., szerda - Emánuel
Keresés a tartalomban
ItthonSokk: a jobbikos lap Daróczi Dávid halálán élcelődik

Sokk: a jobbikos lap Daróczi Dávid halálán élcelődik


Daróczi Dávid03Botrány! A Jobbikhoz közeli lap szerint minden cigány akassza fel magát - Nem először számolnak be közéleti személyek haláláról minősíthetetlen stílusban. „Daróczi Dávid halálával a magyarországi cigányság példaképe és büszkesége távozott, a hírt megrendülten fogadjuk, osztozunk a gyászban és fájdalomban" - közölte az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke.

A kuruc.info, a Jobbikhoz közeli szélsőséges hírportál nem először számol be merő gúnnyal és megvetéssel közéleti személyek haláláról (legutóbb Raj Tamás rabbi halálakor azt írták, hogy „egy spiclivel kevesebb - úton a pokol felé az SZDSZ-es főrabbi"), de most minden határon túlmentek.

A cikk szerzője azt írja, hogy a cigányok soha nem támogatták a nemzeti oldalt, „sőt, mindig az MSZP-SZDSZ környékén lebzseltek, őket támogatták szavazataikkal", valamint „nemhogy nem karolták fel a magyarok kormány elleni lázadását, felkelését, hanem egyenesen a magyarok ellen fordultak". „Daróczi Dávid is egy ilyen cigány volt"- írja a kuruc.info, aki szerint az egykori kormányszóvivő „mindent elkövetett, hogy nekünk magyaroknak még rosszabb legyen itt élni. A cigányok pedig büszkék rá. Legyen, végül is az ő szemszögükből akár jogos is"- majd hozzáteszik, hogy a hivatalos verzió szerint öngyilkos lett Daróczi (felakasztotta magát nadrágszíjával- a szerk.), „legyen hát példaképe minden cigánynak!"

A kuruc.info egyébként a Jobbikhoz kötődő hírportál, teljes erőbedobással kampányol a szélsőjobboldali pártnak. Novák Előd alelnök és Dúró Dóra szóvivő is elmondta a múlt héten a TV2 Mokka című műsorában, hogy „a kuruc.info jó és érdekes hírportál és hiánypótló".

 

2010-04-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite