2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSorozatbetörőket fogtak el a rétsági rendőrök

Sorozatbetörőket fogtak el a rétsági rendőrök


A rendőrség ügyeletére 2017. október 31-én 20 óra 43 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyik nőtincsi telephely területére ismeretlen személyek betörtek, és onnan különböző tárgyakat loptak el.

sorozatbetorokretsag

Fotó: police.hu


A rétsági rendőrök 2017. október 31-én az éjszakai órákban Keszeg belterületén igazoltatták a személygépjárművel közlekedő H. Ferenc 42 éves váci lakost, valamint utasát, a 38 éves váci lakhelyű O Istvánt. A rendőrök a gépjármű átvizsgálása során - a csomagtartóban - a nőtincsi telephelyről eltulajdonított értékeket megtalálták és lefoglalták, a két férfit elfogták.


A beszerzett adatok alapján H. Ferenc és társa a bejelentést megelőző időben a telephely ajtaját befeszítették és a helyiségekből fűkaszát, valamint egy kompresszort tulajdonítottak el és a gépkocsival azt lakásukra akarták szállítani.


A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. január 31-én a késő esti órákban egy szendehelyi családi ház ajtaját is befeszítették, majd azt átkutatták. A gyanúsítottak az ott talált páncélszekrényt egy sarokcsiszolóval szétvágták és abból nagy összegű készpénzt - eurót és forintot -, valamint különböző arany ékszereket tulajdonítottak el.

A Rétsági Rendőrkapitányság épületébe előállított H. Ferencet és társát a nyomozók két rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Forrás: POLICE

2017-11-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite