2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
KultúraSP és Barbee is Comet-díjas - Képgaléria

SP és Barbee is Comet-díjas


Június 17-én este a SYMA csarnokban kiosztották a könnyűzene legjobbjainak a VIVA Comet gömböket. Az idén 10 éves díjátadón minden eddiginél nagyobb show műsort láthatott a rekordméretű nézősereg, és meglepetésekben sem volt hiány.

Viva comet Gála


A zöld-narancssárga gömböket SP (Legjobb férfi előadó), Barbee (Legjobb női előadó), az AFC (Legjobb Együttes), a BNF (Legjobb új előadó) és Hien - Túl szép (Legjobb videoklip) kapta. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj nyertese a Neoton Família.

 

Viva comet Gála1


Csütörtökön este nyolc órakor kezdődött el a vörös szőnyeges bevonulás, amelynek háziasszonyaként Debreczeni Zita fogadta a magyar könnyűzenei élet legnagyobbjait, színészeket, műsorvezetőket, a hazai közélet fontos szereplőit. Pontban 9 órakor csillogó fények gyúltak a Syma csarnokban, és kezdetét vette a 10. VIVA Comet díjátadó. Az esemény házigazdája, Ada és a VIVA két VJ-je, Ben és Zola köszöntötték a nézőket, a jelölteket és a fellépőket, a Bad Boyz tánccsapata pedig minden női szívet megdobogtatott fergeteges nyitó produkciójával.

 

Viva comet Gála2


A gála bővelkedett a lélegzetelállító előadásokban: Ákos legújabb, „Szindbád dala" című slágerét játszotta el, SP Ramival közösen egyedülálló mash-up duettel lepte meg a közönséget, Király Viktor előadásába prózai elemeket csempészett, Fekete Dávid mögött 15 táncos fokozta a hangulatot... A Comet idén is több ősbemutatóval rukkolt elő a Hooligans az Idiotside-dal, és a Josh és Jutta a Stereo 2.0-val állt színpadra. A minden eddiginél látványosabb gálán fellépett továbbá Barbee, Hien, a BNF, Bencsik Tamara, LL Junior, Brasch Bence és az Anti Fitness Club.

 

Viva comet SP


Az est külföldi sztárvendége, a Cascada különleges látványelemekkel, és pirotechnikai háttérrel adta elő három legnagyobb slágerét, az Evacuate The Dancefloort, a Pyromaniat, és az Everytime We Touchot. Énekesnőjét, Natalie Horlert elbűvölte a rengeteg rajongó és sok szeretet, és megígérte: amint tehetik, újra eljönnek Budapestre a VIVA nézőihez.

 

Viva comet Gála3


A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díjas Neoton Família előtt Tóth Gabi, Noémi Virág, Mark és Puskás Peti tisztelgett egy három dalból álló egyveleggel. A produkció végén Csepregi Éva és Végvári Ádám is csatlakozott a fiatalokhoz, akik a „Holnap hajnalig" című örökzöldet dolgozták fel - fergeteges sikerrel.

 

Viva comet Gála5


Az este legnagyobb izgalmát persze az jelentette, kik diadalmaskodnak az öt VIVA Comet kategóriában. A Legjobb férfi előadó díját SP nyerte, aki Várkonyi Andreától és Kinter Oszkártól vehette át az elismerést. A Legjobb női előadóhoz címzett gömböt Ungár Anikó és Baronits Gábor adta át Barbee-nak. Az Anti Fitness Club a Cascada énekesnőjétől és Harsányi Leventétől vette át a díjat. A BNF lett a Legjobb új felfedezett, őket Kovács Áron és Deutsch Anita jelentette be. A legjobb videoklip nyertese Hien -Túl szép című klipje lett, a győztes nevét Tilla és Bálint Antónia hirdették ki. A meglepetések sora ezzel nem ért véget: a tini-sztár Justin Bieber video üzenetben köszöntötte a Comet nézőket; a show közönségének hölgy tagjai extázisba estek kedvencük kedvességétől.

 

Viva comet Gála4


Az est fénypontja a 11 korábbi Comet győztes fináléja volt, akik élőben adták elő a nyár új slágerét, a „Ha zene szól" című dalt. Zséda, Lola, Judy, Szikora Róbert, LL Junior, SP, Mark, Csipa, Gáspár Laci, AFC Tomi és Puskás Peti óriási sikert aratott.

 

Forrás: HÍR PORT24

2010-06-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite