2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

férfi kajaknégyesA Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel összeállítású férfi kajaknégyes kellemes meglepetést okozva, remekül versenyezve ezüstérmes lett 1000 méteren a londoni olimpián.

Kozák DanutaRemek versenyzéssel aranyérmet nyert 500 méteren Kozák Danuta a londoni olimpián.

Sport - 2012.08.08

noikajaknegyesaranyAranyérmet nyert a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina összeállítású kajaknégyes 500 méteren a londoni olimpia szerdai versenynapján.

dombi_kokenyDombi Rudolf és Kökény Roland 1000 méteres kajakpárosa fantasztikus versenyzéssel aranyérmet nyert a szám szerdai döntőjében a londoni olimpián. Ez a magyar küldöttség ötödik elsősége a brit fővárosban, egyben a sportág 20. ötkarikás aranya.

dombi_kokenyDombi Rudolf és Kökény Roland 1000-es kajakpárosa az 500-as női kajaknégyes is megnyerte hétfői előfutamát, így mindkét egység bejutott a szerdai döntőbe a londoni olimpián.

parsaranyPars Krisztián aranyérmet nyert vasárnap kalapácsvetésben a londoni olimpián.

Sport - 2012.08.05

modosbronzA kötöttfogású birkózók 55 kilós súlycsoportjában szereplő Módos Péter bronzérmet szerzett a londoni olimpia vasárnapi versenynapján azzal, hogy a helyosztón három menetben legyőzte dán riválisát.

berkilondon

Berki Krisztián fantasztikus gyakorlattal aranyérmet nyert lólengésben vasárnap a londoni olimpián. A finálé másik magyar szereplője, Hidvégi Vid nyolcadik lett. Berkié a magyar csapat harmadik aranyérme a mostani játékokon.

Berki KrisztiánAranyéremért száll harcba vasárnap kalapácsvetésben Pars Krisztián, lólengésben pedig Berki Krisztián a londoni olimpián.

gyurtaolimpiaA felnőtt lakosság előzetes várakozásai szerint összesen hét aranyérmet szereznek a magyar sportolók a londoni olimpián - derül ki az olimpia kezdete előtt két héttel végzett Tárki-kutatásból.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite