2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

csehbronzCseh László bronzérmet nyert 200 méteres vegyesúszásban csütörtökön a londoni olimpián.

Schmitt Pál 001Schmitt Pál szerint a "himnuszügyben" a londoni olimpia szervezőbizottsága hibázott, de a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) is felelős a történtekért. A korábbi államfő, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke az InfoRádió Aréna című, csütörtökön elhangzott műsorában arról is beszélt, hogy plágiumügye után az év vége felé "visszaáll a rend", és folytatja munkáját a NOB-ban.

gyurtaolimpiaGyurta Dániel 2:07.28 perces világcsúccsal aranyérmet nyert 200 méteres mellúszásban szerdán a londoni olimpián, ezzel a kardozó Szilágyi Áron vasárnapi diadalát követően a magyar küldöttség második győzelmét aratta.

cseh lászlóA 200 m vegyes szerdai elődöntőjében nyújtott teljesítménye alapján Cseh Lászlónak reális esélye kínálkozhat csütörtökön a javításra, egyúttal első éremszerzésére a londoni olimpián.

gyurtaolimpiaGyurta Dániel 2:07.28 perces világcsúccsal aranyérmet nyert 200 méteres mellúszásban szerdán a londoni olimpián, ezzel a kardozó Szilágyi Áron vasárnapi diadalát követően a magyar küldöttség második győzelmét aratta.

cseh lászlóCseh László és Biczó Bence bejutott az esti elődöntőbe 200 m pillangón a londoni olimpia hétfői versenynapján.

london_katonaikeszultsegAz olimpia ősidők óta elvileg a békés vetélkedés, a fegyverek elhallgatásának ideje - a pénteken kezdődő londoni nyári olimpiai játékok békéjére és biztonságára azonban egy teljes hadseregnyi katona ügyel, jelezve, hogy a brit hatóságok kiemelt terrorveszélyeztetettségű eseménynek tartják világ legnagyobb sportrendezvényét.

zaszlolondonSzerda délután felvonták a magyar zászlót az Olimpiai Faluban a XXX. ötkarikás játékokon, Londonban.

balzsayBalzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka jogi lépéseket fontolgat, amiért klubja, a német Universum eddig nem fizette ki járandóságát.

Fazekas RóbertLeadta végleges, 158 főt tartalmazó nevezését a londoni olimpiára a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), amely Fazekas Róbert diszkoszvetőt nem nevezte.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite