2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
ItthonStohl 2 év négy hónap letöltendőt kapott

Stohl 2 év négy hónap letöltendőt kapott


sthol andras001Stohl András színész-műsorvezető 2010-ben Fót közelében, ittasan a megengedettnél gyorsabban hajtva nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik két autónak. A karambol következtében egy ember súlyos, egy másik könnyű sérülést szenvedett.


Stohl András színész-műsorvezető első fokon a Budakörnyéki Bíróságon a maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetése miatt 2 év négy hónap letöltendő börtön kapott. Az ítélet szerint a színészt három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is.Stohl András az utolsó szó jogán ismét bocsánatot kért tettéért.


Stohl Andrásra az ügyész a perbeszédében végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint azt, hogy a színészt tiltsák el a járművezetéstől.


Stohl András elleni vádat az ügyész csütörtökön a súlyos testi sértést okozó helyett maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította az időközben elkészült orvosszakértői vélemény alapján.
Stohl Andrást maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetéssel vádolja az ügyészség, miután 2010. május 8-án hajnalban Fót közelében, ittasan a megengedettnél gyorsabban hajtva nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik két autónak. A karambol következtében egy ember súlyos, egy másik könnyű sérülést szenvedett.
A balesetet követően a színész-műsorvezető elhagyta a helyszínt, a rendőrök később otthonából állították elő, majd vért vettek tőle és kihallgatták (vérében a szakértők drogot is találtak, de mivel az akkor még gyanúsított színész vállalta, hogy elterelésre jár, ezt a vádpontot ejtették).


Stohl András 2010. december 14-én tartott első tárgyaláson elismerte bűnösségét, majd részletesen beszélt a baleset előzményeiről, illetve az ütközés utáni percekről.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-03-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite