2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárStohl: mindent megtennék, hogy elkerüljem a börtönt

Stohl: mindent megtennék, hogy elkerüljem a börtönt


sthol andras001A színész-műsorvezető a Blikknek adott exkluzív interjúban azt mondta: nemcsak a baleset sérültje, hanem szűkebb és tágabb családja is az áldozatává vált. Stohl András eddig édesanyjáról, 3 lányáról és özvegy nővére 4 gyermekéről is gondoskodott. A színészt első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélték tavaly májusi balesete miatt.


Stohl szerint most a pokol legmélyebb bugyrába került, hiszen nem saját sorsa aggasztja, hanem azoké, akikről gondoskodnia kell már évek óta. A lapnak azt mondta: nagyon szíven ütötte, amikor Pali bácsi a bíróságon odafordult hozzá és azt mondta: megbocsát. Akkor és azóta is 80 éves édesanyja jut eszébe, hogy mit érezne azzal szemben, aki vele tenne ilyesmit.


Szólt arról is, hogy egyáltalán nem ezt az ítéletet várta, ahogy a környezetében sem számított erre senki. Úgy fogalmazott: most jött rá, milyen pusztító lavinát indított el. „Ha szégyen, ha nem, talán az én gyengeségem, de úgy látom nemcsak a saját, de szeretteim életét is elrontottam, szinte mindenkiét, aki körülöttem van. Ők is az áldozataimmá váltak, nem csak Pali bácsi."


Ruttner György ügyvéd, akit az ítélethirdetés előtt bízott meg Stohl András a védelmével, arról beszélt, hogy eddig nem sikerült a tevékeny megbánás lehetőségével élni, amivel ügyfele büntetése korlátlanul enyhíthető lenne. Úgy vélte: sok mindent súlyosító körülményként mérlegeltek, az enyhítésre lehetőséget adó eseményeket pedig nem vették figyelembe. Szólt arról is, hogy a színész-műsorvezető eddig már csaknem 2 millió forintot fizetett ki azoknak, akiket kár ért miatta.


Stohl András 2010. május 8-án ittasan és drogfogyasztás után ült autóba, majd Fót közelében ütközött két, vele szemben szabályosan közlekedő autónak. A karambolban egy ember súlyosan, egy másik könnyebben sérült meg. A baleset után a színész-műsorvezető elhagyta a helyszínt, a rendőrök később otthonából állították elő.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2011-04-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite