2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárStohl akár öt év börtönt is kaphat

Stohl akár öt év börtönt is kaphat


Ha maradandó egészségkárosodást szenvedett Stohl András balesetének legsúlyosabb sérültje, a színész akár öt év börtönt is kaphat - mondta az egyik bulvárlapnak egy ügyész. Márpedig laphír szerint Kaincz Pál nagyon lassan gyógyul, nincs jól.


Újabb orvos szakértőket, egy ortopéd szakorvost és toxikológust rendelt ki a Budakörnyéki Ügyészség Stohl András balesete kapcsán - tudta meg a Blikk.A bulvárlap szerint egy másik, ugyancsak a Pest Megyei Rendőrfő-kapitányságnál folyamatban lévő nyomozás is folyik Stohl ellen. Ez nem nyitott eljárás, és a célja, hogy a kiderítse, kitől, mennyit, mióta és milyen gyakran vásárolt drogot a színész.

Sthol András01

Dr. Soós Julianna, a nyomozást felügyelő Budakörnyéki Ügyészség vezető ügyésze az újságnak elmondta: kérték, hogy két hónappal hosszabbítsák meg a nyomozást, és egy újabb orvos szakértői véleményt kértek a súlyos sérült maradandó egészségkárosodására vonatkozóan. Hozzátette: ennek években mérhető jelentősége lesz, hiszen a 188. paragrafus alapján a maradandó egészségkárosodás esetén 5 évig terjedhet a szabadságvesztés, míg a nem maradandó súlyos sérülésnél mindössze 3 év lehet.

A Vasárnapi Blikk szerint a baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál nagyon lassan gyógyul, a családja szerint nincs jól. Ez pedig nem jó hír Stohl Andrásnak, hiszen emiatt a színész esélyes a kiszabható legkomolyabb büntetésre.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2010-07-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite