2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeStop.hu: Újabb botrány Bátonyterenyén

Stop.hu: Újabb botrány Bátonyterenyén


Értékbecslés céljára kapta a szolgálati autót az önkormányzati képviselő, de a STOP birtokába került dokumentumok szerint meg sem állt Görögországig. Persze nem elképzelhetetlen, hogy a kocsi értékét csak Paralián tudják felbecsülni, de akkor sem értjük, hogy miért kellett négy ember az utazáshoz.

menetlevél1kész

A bevezetőben említett dokumentum szerint Molnár Ferenc önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) azért kapott engedélyt Bátonyterenye jegyzőjétől egy Skoda Superb gépjármű használatára, hogy felbecsültesse annak értékét, és árajánlatokat kérjen rá. Az engedély szerint Molnár jogosult a KLM-695 forgalmi rendszámú autó vezetésére Magyarország területén, és az önkormányzat a képviselő rendelkezésére bocsátott egy MOL tankolókártyát is. A törvények értelmében az engedélyben lejegyezték, hogy a gépjármű használatára jogosult személy köteles menetlevelet vezetni utazásairól.

 

engedelykesz


Az engedéllyel együtt került birtokunkba a menetlevél is, amelyet Molnár Ferenc lelkiismeretesen vezetett is. Azonban ebből a dokumentumból kiderült, hogy a gépkocsi nem csak Magyarország területén tartózkodott az engedélyben szereplő időtartam alatt. Molnár Ferenc 2012. július 25. és augusztus 7. között Bátonyterenye-Paralia (Görögország)-Meteora (Görögország)-Paralia-Bátonyterenye útvonalon használta a Skodát, amely a menetlevél szerint négy utast szállított.

A dokumentumokból az nem derül ki, hogy az önkormányzat MOL tankolókártyájának felhasználásával utazott vagy sem. Az azonban bizonyos, hogy nem Magyarország területén vezette az autót, ahogy az engedélyben áll. Az pedig nem valószínű, hogy értékbecslés és árajánlatok beszerzése okán vitte az autót Görögországba.

A STOP.hu teljes cikkét itt olvashatják!

 

Forrás: STOP.HU

 

2012-08-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite