2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
ItthonSúlyos kamionbaleset az autópályán, teljes útzár

Súlyos kamionbaleset az autópályán, teljes útzár


Kamionok ütköztek péntek délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Tata felé vezető lehajtónál - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel. Az Útinform tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a Hegyeshalom felé vezető oldalon pedig a belső sávon nem lehet közlekedni.

m1baleset


Stolczenberger Klára megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a balesetben több kamion ütközött össze, három ember megsérült, a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A Budapest felé vezető oldalon pályazárra lehet számítani, de torlódás várható a Győr felé vezető oldalon is, mert a kamionokat mentő daru működéséhez meg kell állítani a forgalmat. A lezárt szakaszt az 1-es úton lehet kikerülni.

m1baleset1


Az Útinform az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tájékoztatása alapján a honlapján azt írta: az M1-es autópálya 67-es kilométerénél átszakította a szalagkorlátot és felborult egy kamion, amelynek nekiütközött két másik kamion. A Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a tatai csomópontban leterelik az autópályáról. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a belső sávot zárták le.

m1baleset2


Elhúzódó mentésre kell számítani az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Tata felé vezető lehajtónál, ahol kamionok ütköztek péntek délután. A helyszínre újabb mentőhelikopter érkezett, a balesetben megsérült három embert elszállították. Mindkét oldalon sávzárást rendeltek el, emiatt torlódás alakult ki.


Forrás: MTI/HÍRPORT24

 

2013-08-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite