2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSúlyos testi sértés Salgótarjánban és Lucfalván

Súlyos testi sértés Salgótarjánban és Lucfalván


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. március 19-én 9 óra 13 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy férfit a szomszédja egy bottal bántalmazott - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Rendőr autó002


A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attila 72 éves lakost elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. Attila egy salgótarjáni ingatlan kertjében - előzetes, hangos szóváltást követően - egy bottal megütötte a sértett kezét, aki a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügy Osztálya szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított továbbá eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. Róbert 40 éves lucfalvai lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2016. március 19-én 20 óra körüli időben az egyik lucfalvai italbolt előtti területen - előzetes szóváltást követően - több alkalommal, ököllel a fején és testszerte megütötte férfi ismerősét. A sértett a beszerzett elsődleges orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően R. Róbertet elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-03-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite