2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzabálysértések Nógrád megyében

Szabálysértések Nógrád megyében


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2015. november 27-én 9 órakor Szuha belterületén ellenőriztek egy mezőgazdasági vontatót, és annak vezetőjét - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendbt


Az adategyeztetés alkalmával rövid időn belül kiderült, hogy a 37 éves sofőrt a rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a járművezetéstől 2015. december 13-ig eltiltotta. A rendőrök R. N. mátramindszenti lakost a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. november 27-én 21 óra 46 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyik salgótarjáni benzinkútról egy Fiat típusú személygépkocsit vezető ismeretlen férfi - a tankolást követően - fizetés nélkül elhajtott. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a város belterületén, fél órán belül megállították és ellenőrizték a keresett gépjárművel közlekedő sofőrt. A 32 éves férfi a szabálysértés elkövetését elismerte. A rendőrök M. I. M. kazincbarcikai lakost a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-11-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite