2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzánkóbaleset: változatlan a kisfiú állapota

Szánkóbaleset: változatlan a kisfiú állapota

heim_pal korhazVáltozatlan az állapota az életveszélyes sérülésekkel a Heim Pál Gyermekkórházban ápolt kisfiúnak, aki szombaton sérült meg a Nógrád megyei Bercelen, egy szánkó balesetben. Bercelen egy kisfiú és egy kislány csúszott szánkóval egy autó alá, az eset után lincshangulat alakult ki, a verekedésnek a rendőrség vetett véget. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem adott információt az ügyben indított nyomozás fejleményeiről.


Mint ismert, Bercelen egy kisfiút és egy kislányt szombaton gázolt el egy autós a Nógrád megyei Bercelen, miután szánkójukkal kicsúsztak az útra. A kislányt súlyos, a fiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kislány állapotáról még hétfőn a kórház úgy tájékoztatott, hogy nincs arra mutató jel, hogy maradandó sérülése lenne, így újabb operációra sincs szükség. A Heim Pál kórházban a klinikai halál állapotában lévő kisfiúval kapcsolatban portálunkat úgy tájékoztatták, hogy a fiú állapota változatlan.


A baleset szombat délután történt a Nógrád megyei Bercelen. A gyerekek szánkójúkkal becsúsztak egy arra haladó nő autója alá, a kocsi métereken át tolta maga előtt őket. A 7 éves kisfiú és a 8 éves kislány is életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A helyszínen a történtek után körülbelül ötvenen gyűltek össze, lincshangulat alakult ki. A társaság egyik tagja ököllel ütni kezdett egy autóst, akinek nem volt köze a balesethez. Egy másik pedig a kocsiját rongálta meg. A 33 éves sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. a rendőrök a garázdasággal gyanúsítható verekedők közül egy 52 éves férfit fogtak el, a többieket még keresik.

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu kérdésére nem tudott újabb információkkal szolgálni a nyomozásról. Mint mondta, a hétvégi közleményük az irányadó. Abból viszont nem derül ki, hogy a verekedők közül elfogtak-e már másokat is, illetve, hogy a szánkózó gyerekek balesete kapcsán pontosan milyen bűncselekmény ügyében vizsgálódik a rendőrség és azt sem tudni, felmerült-e valakinek a felelőssége a baleset kapcsán.

 

Témához kapcsolódó cikkeink:

A kriminológus szerint baleset történt Bercelen >>>

Megszüntették a fokozott rendőri jelenlétet Bercelen >>>

Az agyhalál állapotában van az egyik elgázolt berceli gyermek >>>

Berceli lincshangulat: beállt az agyhalál az egyik gyermeknél >>>

Lincshangulat Bercelen, gyerekeket ütöttek el >>>

 

Nógrád24.hu

 

2010-12-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite