2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonSzanyi: még soha nem volt ilyen "tolvaj kormány"

Szanyi: még soha nem volt ilyen "tolvaj kormány"


Az MSZP-s Szanyi Tibor szerint Magyarországnak még soha nem volt olyan "korrupt, tolvaj kormánya", mint a jelenlegi.

Szanyi Tibor


A szocialista párt elnökségi tagja erről pénteken azon a sajtótájékoztatón beszélt, amelyen levetítették az ötpárti ellenzéki szövetség egyik kampányfilmjét. Ebben az hangzik el, hogy Simicska Lajos percenként egymillió forintot keres a Fidesz-kormányzás alatt, a trafikügy miatt pedig 40 ezer család ment tönkre.


Szanyi Tibor azt mondta: a Fidesz a demokrácia helyett tolvajokra szabott államformát alkotott, Magyarország ma "kleptokrácia". Szerint ezt jelzi, hogy "lényegében minden közbeszerzést" a Közgép nyer el, legyen szó nukleáris fejlesztésről vagy csatornatisztításról.


Beszélt arról is, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, aki mára az ország 88. leggazdagabb embere lett, "rejtegeti a vagyonnyilatkozatát". Vajon nem azért, mert a bevallásból kiderülne, hogy csak stróman, és a vagyona Orbán Viktoré? - kérdezte, hozzátéve: ugyanez feltehető Garancsi István, a Videoton futballklub és Simicska Lajos, a Közgép tulajdonosa esetében is.


A Demokratikus Koalícióhoz tartozó Kerék-Bárczy Szabolcs azt mondta: a Fidesz intézményesítette a lopást, miközben a trafik- és a földmutyival elvette emberek megélhetését. Azt ígérte, ha "a kormányváltó erők" győznek a választáson, "tiszta kezűvé" teszik a kormányzást.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-03-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite