2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
ItthonSzanyi kapitány kidobja a balhésakat

Szanyi kapitány kidobja a balhésakat


Tartsanak országos tagfelmérést, s ennek végéig függesszék fel valamennyi platform működését - ezt javasolja az MSZP országos kampányának politikai felelőse, aki a Népszabadságnak azt mondta: aki most a közösségi építkezés helyett balhézni akar, annak kívül tágasabb.

Szanyi Tibor


Belső választási elemzéseket is tárgyalt szerdán az MSZP országos elnöksége - írja a Népszabadság.


Az MSZP kampányának technikai irányítója, Szigetvári Viktor készítette elemzés megállapítja, hogy a jelentős veszteségek ellenére a párt minden szinten jelen tudott maradni, ráadásul nagyobb mértékben erősítette táborát a tavaszi eredményekhez képest, mint a Fidesz. Szigetváriék elemzése kimondja: miután a községekben, kisvárosokban az MSZP jelentősen alulteljesített korábbi önmagához képest, ezért a stratégiai építkezés szempontjából fontos, hogy a középvárosok körében az országos arányoknál nagyobb újraépítkezés valósuljon meg.


Stratégiai-értékelő elemzést készített az eredményekről Szanyi Tibor, az országos kampány politikai felelőse is. A politikus azt mondta: a párt további vérveszteségeket szenvedett ugyan, ám megállapítható, hogy sikerült kitörnie az elmúlt évekbeli mélyrepülésből és a tavasz óta érezhető politikai karanténból. Szanyi hangsúlyozta, hogy a tavaszi választások eredményéhez viszonyítva országosan öt százalékpontot sikerült javítani. Sikerült elkerülni a belső politikai cirkuszokat, a nagymogulok jelentős része nagy önuralommal a háttérben maradt.


A politikus két kezdeményezéssel is élt az elnökségnek beadott elemzésében. Azt javasolta, hogy tartsanak országos tagfelmérést, s ennek végéig függesszék fel valamennyi platform működését. A Népszabadságnak azt mondta: ez nem Gyurcsány Ferenc-ellenes intézkedés. Hozzáfűzte: a platformoktól és egyebektől függetlenül aki most a közösségi építkezés helyett balhézni akar, annak szerintem kívül tágasabb.


Forrás: Népszabadság/HÍR PORT24

2010-10-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite