2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonSzanyi: kár volt Gyurcsánynak megírnia a dolgozatát

Szanyi: kár volt Gyurcsánynak megírnia a dolgozatát


Szanyi TiborHosszú éveken felelőse, szervezője volt annak, amit most ostoroz - mondta Szanyi Tibor Gyurcsány Ferenc dolgozata kapcsán. A szocialista politikus úgy véli: ha megtalálja az MSZP a baloldalra való kitörés lehetőségét, akkor hosszú távon a legsikeresebb és az ifjúságot leginkább vonzó párt lehet.


Ezt kár volt megírni, nem gondolom, hogy különösebben jelentős dolgozat lenne - jelentette ki Szanyi Tibor a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában Gyurcsány Ferenc nemrég megjelent, az MSZP-ről szóló 40 oldalas írásáról.


Az szerinte tele van sok olyan evidens indulattal, amit unos-untalan elmondtak. Ezeket újból elmondani a szerző esetében nem túl szerencsés, hosszú éveken felelőse, szervezője volt annak, amit most ostoroz - mondta Szanyi.


Horváth Csaba, volt főpolgármester-helyettes az ingyenes tömegközlekedést célzó „jó híre" kapcsán úgy fogalmazott: tömegközlekedési javaslat esetében az ország összes nagyvárosát tekintetben kell venni. Egy olyan javaslat, mely csak egy városra vonatkozik, el fog sikkadni az ötletek szintjén.
Forrong a párt, sok olyan javaslat van, hogy a listákat gondoljuk át - válaszolta arra a kérdésre, hogy Horváth Csaba lesz-e az MSZP főpolgármester-jelöltje ősszel.


Ha megtalálja az MSZP a baloldalra való kitörés lehetőségét, akkor hosszú távon a legsikeresebb és az ifjúságot leginkább vonzó párt lehet - szögezte le Szanyi. Hangsúlyozta: az MSZP-ben sokkal több fiatal van, mint azt bárki gondolná.

2010-05-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite