2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzarvasbika ugrott egy busz elé Salgótarjánban

Szarvasbika ugrott egy busz elé Salgótarjánban


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában négy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd1124

Fotó: police.hu


Egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal közlekedett annak vezetője Salgótarjánban, a Nagymező úton 2017. november 24-én 5 óra 35 perckor, amikor egy bokros erdős területről hirtelen egy szarvasbika ugrott ki a jármű elé, melyet a sofőr a hirtelen fékezés ellenére is elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, az állat azonban nem élte túl az ütközést.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Felhívjuk a figyelmet, hogy ősszel és télen egyre gyakrabban kell vadon élő állatokra számítani az úttestek közelében! A vadon élő állatok gyors mozgásuk, szokatlan reakcióik miatt gyakran okoznak közúti közlekedési baleseteket, amelyek fokozott odafigyeléssel megelőzhetők.
Kérjük a járművezetőket, hogy az erdős tájak között vezető útszakaszokon, a mezőgazdasági területek mellett elhelyezkedő útvonalakon, valamint, ahol tábla is jelzi a veszélyt, figyelmesen közlekedjenek, járművük sebességét igazítsák a látási viszonyokhoz!
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!


Forrás: POLICE

2017-11-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite