2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzavazzunk a salgótarjáni Akusztik Projektre

Összefogás koncert: Szavazzunk a salgótarjáni Akusztik Projektre


Összefogás címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése érdekében: a február 19-i győri és budapesti program fővédnöke Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. A szervezők két együttes számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy a koncerten felléphessenek. Jó esélyekkel pályázik a salgótarjáni Akusztik Projekt is, szavazzunk rájuk!

akusztik_projekt


A koncert szervezői a Tiéd a színpad! című pályázat keretében lehetőséget adnak két amatőr zenekarnak is, hogy a Budapest Sportaréna színpadán mutatkozzanak be: a jelentkező csapatok közül egyet az Összefogás koncert fellépőiből alakuló héttagú zsűri választ ki, egyet a közönség az interneten szavaz meg. A fellépés lehetőség reményében pályázott a Nógrád megyei származású fiatalokból álló Akusztik Projekt zenekar is.


Kérjük Önöket, hogy az alábbi linken szavazzanak az Akusztik Projektre! A tét nagyon nagy, hiszen a legtöbb szavazatott kapott együttes február 19-én a Papp László Budapest Sportarénába több ezres közönség előtt felléphet az Összefogás koncerten. Legyen ott Nógrád Megye ezen a koncerten és ehhez nem kell mást tennünk csak szavazni rájuk! Hajrá Akusztik Projekt!


Az alábbi linkre kattintva tudnak szavazni az Akusztik Projekt együttesre!

http://www.facebook.com/osszefogaskoncert?sk=app_221951271229095


Oláh Gergő és azAkusztik Prijekt

 

 

HÍR PORT24

Fotó: Agócs Fotó

 

2012-02-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite