2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonSzemélycserék várhatók az állami vállalatoknál is

Személycserék várhatók az állami vállalatoknál is


SzerencsejátékA Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter által kinevezett Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. igazgatósága csütörtökön döntött arról, hogy egyes állami vállalatoknál vezetői személycseréket kezdeményez.


A Magyar Nemzet információi szerint rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte a többségi tulajdonos MNV Zrt. igazgatósága a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft.-ben, hogy elmozdítsák pozíciójából Hegedűs Lajos igazgatót, az információt megerősítette a térség országgyűlési képviselője is. A lap emlékeztet: a cég működésével kapcsolatban elrendelt nyomozást a napokban két hónappal meghosszabbította a rendőrség.


A Magyar Nemzet információja szerint MNV Zrt. igazgatósága arról is döntött, hogy a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója Szentpéteri Kálmán, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója Schmitt Pál Péter, az igazgatóság elnöke pedig Kalmár István lesz.


Július végére összehívták a Magyar Villamos Művek Zrt. rendkívüli közgyűlését, ahol eldőlhet a cég vezetésének sorsa - írja a Magyar Nemzet.


Schmitt Pál Péter június végén már egyszer visszautasította és cáfolta azon információkat, hogy ő lenne Szűts Ildikó távozó vezérigazgató utóda, ezzel kapcsolatban több médiumtól helyreigazítást követelt Schmitt Pál unokaöccse.


A Magyar Nemzet információit egyelőre nem erősítette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., a hirado.hu, kérdésére Zicherman Zsolt szóvivő azt a tájékoztatást adta, hogy bővebb információkkal a déli órákban tud szolgálni.

 


Forrás: Magyar Nemzet/HÍR PORT24

2010-06-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite