2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzemtanúkat keres a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Szemtanúkat keres a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorsegegy


A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 16-án 18 óra 45 perc körül Balassagyarmat belterületén - a Klapka György utca és a Batthyány Lajos utca kereszteződésében - ezideáig ismeretlen személy az út menti „Állj elsőbbségadás kötelező!" táblát figyelmen kívül hagyva a kereszteződésbe hajtott, és ott összeütközött egy kerékpárossal. A kerékpáros az ütközés következtében az úttestre esett és megsérült. Az ismeretlen személy megállás nélkül továbbhajtott.


A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 24 órán át ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-08-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite