2019. március 18., hétfő - Sándor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzemtanukat keres a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Szemtanukat keres a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A balassagyarmati rendőrök várják a baleset körülményeivel kapcsolatos bejelentéseket.

szemtanu17

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Balassagyarmati Alosztálya 12000/168-4/2017. általános számon cserbenhagyás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. június 10-én 7 óra 30 perc körül a 2-es számú főúton egy ismeretlen személy haladt egy tehergépkocsival Parasssapuszta irányából Nagyoroszi irányába, amikor a 71-es kilométerszelvényben előzésbe kezdett és áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba. Ekkor a vele szemben közlekedő személygépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében megállásra kényszerült, melynek következtében a mögötte haladó jármű nekiütközött.

Az ismeretlen hatósági jelzésű tehergépkocsi vezetője a járművével a helyszínről megállás nélkül Nagyoroszi irányába távozott.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás: Police.hu2017-06-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite