2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
BulvárSzétküldte fotóit halála előtt Daróczi?

Szétküldte fotóit halála előtt Daróczi?


Daróczi Dávid03Nemcsak sms-eket küldött halála előtt a volt kormányszóvivő, hanem több hívást is kezdeményezett, és állítólag fényképeket is továbbított, melyek őt ábrázolták az öngyilkosság előtt, összetörve - írja a Blikk.


Nem tétlenül töltötte utolsó óráit Daróczi Dávid, a volt kormányszóvivő halála előtt több hívást is kezdeményezett mobiltelefonjával - értesült a Blikk.
A bulvárlap szerint a kimenő hívások közül kettő kedvese, Liptai Claudia felé irányult. A Blikk megtudta azt is, hogy Daróczi a hívások és az üzeneteken kívül képeket is küldött telefonjával ismerőseinek: saját magát fotózta le, összetörve az öngyilkosság előtt - állítja az újság.


Mindemellett a Blikk információi szerint Daróczinak milliós adósságai voltak. Állítólag a kihallgatott tanúk is arról számoltak be, hogy kilátástalan volt a férfi helyzete. Daróczi informatikai vállalkozásának csődje és a felvett hitelek miatt nem tudott talpra állni, annak ellenére sem, hogy eladta belvárosi lakását. Ezután egyetlen fillérje sem maradt, mindent a tartozások visszafizetésére fordított, de így sem tudott kilábalni a csődből - írja a lap, mely úgy tudja: a kommunikátor magánszemélyeknek is tartozott kisebb-nagyobb összeggel.


Kiderült az is: a rendőrség nem hisz abban, hogy gyilkosság történt. Fenntartják korábbi álláspontjukat,m miszerint nem merült fel idegenkezűségre utaló nyom. Az elhunyt édesapja, Choli Daróczi József ugyanakkor úgy véli: fia öngyilkosságnak álcázott gyilkosság áldozata lett.

2010-04-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite