2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
ItthonSzexre adta bérbe 11 éves gyermekét a nevelőapa

Szexre adta bérbe 11 éves gyermekét a nevelőapa


Alkalmanként 3000-4500 forintért bérbe adta 11 éves gyermekét ismerősének egy nevelőapa, hogy a férfi kiélhesse beteges vágyait - írja a Blikk. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, eddig több mint húsz évet töltött börtönben, legutóbb egy éve ítélték el négy év fegyházra kiskorú veszélyeztetése és lopás miatt.

pedofilok

Képünk illusztráció!


A brutális nevelőapa ügyét a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, azonban a Blikk kiderítette, hogy már hónapok óta folyik a nyomozás, miután feljelentették a férfit, és előzetes letartóztatásba helyezték. A történtek annyira elképesztők, borzalmasak, hogy nem közlünk egyetlen olyan információt sem, ami alapján a gyerek azonosítható lenne.


A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt: eddig több mint húsz évet töltött börtönben, legutóbb egy éve ítélték el négy év fegyházra kiskorú veszélyeztetése és lopás miatt. Azonban most újabb bűncselekmények kerültek a felszínre. A férfi nem kímélte nevelt gyerekét. A rendőrök azt gyanítják, a börtönviselt férfi heti két alkalommal kézen fogta az ijedt gyermeket, és elvitte a közelben lakó ismerőséhez. A kapuban a férfi átadta a csemetét a perverz fiatalembernek, aki alkalmanként 3000-4500 forintot fizetett a fajtalankodásért.


A Blikk úgy tudja, hogy, ilyenkor főként orális szexre kényszerítette a gyereket. Információink szerint a nevelőapát nemegyszer elkísérte egy rokona is, aki tudott a borzalmakról, de nem tett semmit. A gyerek nem mert ellenkezni, mert a nevelőapja azzal fenyegette meg, hogy megvereti édesanyját. Ha pedig feljelentenék őt, rendőr ismerősei elintézik, hogy ne kapjon büntetést. Amikor a fajtalankodó „végzett", a kapuban a nevelőapa visszakapta a gyereket.


Ám a nevelőapa nem elégedett meg ennyivel, lopni is magával hordta a kicsit, feltehetően azért, mert bukás esetén őt, kora miatt nem büntethették volna meg. A gyerek feladata ilyenkor az volt, hogy a magatehetetlen hajléktalanokat az útmutatások alapján kifossza. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán megerősítették, hogy szemérem elleni erőszak bűntettében nyomoznak. A nevelőapa és a férfi, aki megvásárolta a gyereket, már előzetes letartóztatásban van. A nevelőapa kirendelt ügyvédje nem kívánt nyilatkozni.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2012-11-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite