2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzexuális erőszak bűntett gyanúja ügyében nyomoznak Salgótarjánban

Szexuális erőszak bűntett gyanúja ügyében nyomoznak Salgótarjánban


Intenzíven terjedt az elmúlt napokban a legnagyobb közösségi oldalon és más internetes felületeken egy videó, melyen egy szexuális aktus látszik az egyik Salgótarján belvárosában található szórakozóhely melletti területen.

rendorseghat

A történteket többen rögzítették mobiltelefonjaikkal - ez is látszik a videón. A Blikknek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő szemtanú azt mondta: az eset pénteken, a belvárosi szórakozóhelytől nem messze, a parkoló részen, a kukák környékén történt. Úgy fogalmazott: a lány jól láthatóan ki volt ütve, valószínűleg szinte totális öntudatlan állapotban lehetett, magatehetetlennek tűnt.

A belvárosi szórakozóhely vezetése - amelytől nem messze történt az eset - közleményében jelezte, hogy a történtek helyszíne nem tartozik közvetlenül a szórakozóhelyhez, attól elhatárolódnak és lépéseket fognak tenni az ügyben.

A Rádió Focus megkeresésére Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt: a kapitányság bűnügyi osztálya szexuális erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást. Az eset körülményeit a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja - tette hozzá.

A Büntető Törvénykönyv szexuális kényszerítésre vonatkozó passzusai szerint, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Büntetendő az is, aki egy ilyen aktust bemutató pornográf felvételt megszerez vagy magánál tart, elkészít, kínál, átad, vagy hozzáférhetővé tesz.

 

Forrás: radiofocus.hu
2017-03-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite