2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzexuális erőszak Salgótarjánban - VIDEÓ

Szexuális erőszak Salgótarjánban - VIDEÓ


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 20 óra 38 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy lány sérelmére bűncselekményt követtek el közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

szexualiseroszakst

Fotó: police.hu


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, egy fiatalkorú lányt 19 óra 30 perc és 20 óra közötti időben, Salgótarján belterületén, az utcán, egy fiatal férfi leszólított, megfenyegetett, majd karjánál fogva egy üres telekre húzott, ahol szexuális erőszakot követett el vele szemben.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a forró nyomos intézkedések és a széles körű adatgyűjtést követően 22 órán belül azonosították és rejtekhelyén, egy salgótarjáni ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves miskolci férfit. A rendőrök B. Józsefet a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2016. február 18-án elrendelt.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-03-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite