2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
ItthonSzijjártó: ha van sapka...

Szijjártó: ha van sapka...


Szíjártó Péter01A kormány pedig ígéreteinek megfelelően igyekszik segíteni a devizahiteleseken: a kilakoltatási moratórium mellett azzal is, hogy devizahitelre immár nem lehet jelzálogjogot bejegyezni - szögezte le a miniszterelnök szóvivője.


A sikertelen politikai szándéknak, és nem a kormány törvénymódosításának köszönhető az, ha valaki nem képes összegyűjteni az önkormányzati választásokra a jelöltséghez szükséges ajánlószelvényeket - jelentette ki Szijjártó Péter a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.


A miniszterelnök szóvivője felhívta a figyelmet: egy szavazókörben mindössze 100 cédulát kell összegyűjteni. Elismerte, hogy a főpolgármester-jelöltséghez legalább 28 ezret, de mint mondta, ez még mindig kevesebb mint 10 százaléka annak a 300-400 ezer embernek, akiket meg kell nyerni ahhoz, hogy valaki versenyben legyen.


A Terrorelhárító Központ felállítása kapcsán azt mondta, hogy azt az európai gyakorlatnak megfelelően alakították ki, és beszélt arról is, hogy a rendőrség pluszforrásra számíthat a közbiztonság javításához, hogy mekkorára, azt nem árulta el.


A Népszabadság azon cikkére, mely szerint a kilakoltatási moratórium csökkenti a devizahitelesek fizetési hajlandóságát, Szijjártó azt mondta: ez az a fajta helyzet, hogy ha van a nyúlon sapka az a baj, ha nincs, akkor az. Hangsúlyozta: megengedhetetlen, hogy családok utcára kerüljenek. A kormány pedig ígéreteinek megfelelően igyekszik segíteni a devizahiteleseken: a kilakoltatási moratórium mellett azzal is, hogy devizahitelre immár nem lehet jelzálogjogot bejegyezni.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-09-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite