2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonSzijjártó: az egymillió új munkahely garantálja a pénztárban maradók nyugdíját

Szijjártó: az egymillió új munkahely garantálja a pénztárban maradók nyugdíját


Szíjártó Péter01A kormány jó gazdaságpolitikája a garancia a munkahelyteremtésre, és a tíz éves távlatban ígért egymillió új munkahely pedig biztosítja, hogy legyen elég járulékfizető a magánnyugdíjpénztárakban maradók nyugdíjának a kifizetésére - jelentette ki a köztévében a miniszterelnök szóvivője.


Ha egy kormánynak az a feladata, hogy megmentse az emberek nyugdíját, nem a blogolók véleményével kell számolnia - jelentette ki Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.
Mindezt annak kapcsán mondta, hogy Török Gábor politológus blogjában azt írta: most először érzem úgy, hogy a Fidesz döntéshozói elvesztették realitásérzéküket, és a párt kétharmados többsége és magabiztos fölénye tudatában elhitték, hogy szinte mindent és mindenhogy megtehetnek.


A nyugdíjmentő törvénycsomag elfogadásával mindenki jól jár - szögezte le Szijjártó.
A helyzet szerinte fordított, mint ahogy az ellenzék és a Stabilitás Pénztárszövetség sugallja: eddig volt egy kényszer, miszerint az embereknek a kockázatos nyugdíjtőzsdén spekulánsoknak kellett adniuk a pénzüket, ezzel szemben a kormány visszaadta a választás szabadságát.


A kormány jó gazdaságpolitikája a garancia a munkahelyteremtésre, és a tíz éves távlatban ígért egymillió új munkahely pedig biztosítja, hogy legyen elég járulékfizető a magánnyugdíjpénztárakban maradók nyugdíjának a kifizetésére - érvelt Szijjártó.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-11-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite