2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárSzíj Melinda bekeményít: Bíróságon megy neki a poénkodó showmannek!

Szíj Melinda bekeményít: Bíróságon megy neki a poénkodó showmannek!


Szíj Melinda01A tehetségkutatóban országos ismertségre szert tett győri családanya úgy döntött, beperli Hajdú Pétert, amiért a műsorvezető nyilvánosan kicikizte őt saját a show-jában.


Melinda az Új Ász beszámolója szerint vérig sértődött Hajdú közelmúltbéli stand upján, amelyben már másodszor volt nevetség tárgya az ötödik Megasztár csillaga. Melinda már a szilveszteri műsorban is téma volt, akkor a Bagi-Nacsa humorista páros parodizálta ki őt, s ez a produkció sem nyerte el éppen a tetszését. A lap információi szerint a győri asszonyannyira megharagudott Hajdú Péterre, hogy már annak is utánajárt, hogyan tudna elégtételt venni a műsorvezetőn, akár a jogi úton is.


A kérdésre, mely szerint bíróságra viszi-e az ügyet, így felelt lapnak: "Igen, de nem kívánok nyilatkozni semmit".
Nacsa Olivér a Borsnak nyilatkozva kijelentette: bár az egy korábbi paródiájukon szintén megsértődött Gregor Bernadettől bocsánatot kértek, Szíj Melindával kapcsolatban nem érzik úgy, hogy bármiért elnézést kellene kérniük.


"Tanuljunk már meg végre egy picit nevetni magunkon, meg a világon is. Úgy érzem, valahogy hiperérzékenyek lettek az emberek az utóbbi időben. Gregor Bernadették esetében bocsánatot kértünk, mert valóban egy picit ízléstelen volt a paródia, Melindától azonban nem fogunk. Mi csak felnagyítottuk a gesztusait, az esetlenségét, görbe tükröt tartottunk elé" - szögezte le a lapnak Nacsa, aki szerint az intelligencia egyfajta fokmérője is az, hogy egy híresség hogyan reagál a róla készült paródiákra.

 

Forrás: Új Ász/Bors/HÍR PORT24

2011-02-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite