2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárSzinglipartin keresi társát az énekesnő!

Szinglipartin keresi társát az énekesnő!


Karrierjében sikeres, független nő és óriási rajongótáborral bír. Egyvalami azonban mégis hiányzik az életéből, mégpedig egy társ. Tóth Vera már nagyon megunta az egyedüllétet, így bátor elhatározásra jutott.

Tóth Vera


Hogy véget vessen magányos, társtalan időszakának, az énekesnő barátaival karöltve szingliparti szervezésébe fogott. A helyszín és az időpont már megvan, csak a nagy Ő várat még magára Vera életében.
A társkereső buli szervezésébe beszálltak a régi barátok, a Star Jam Session alapító tagjai, Bársony Bálint és Némo is, hiszen ők is éppen egyedülállóak.


Bár a hirtelen alakult „randi csapat" tagjai szívesen találkoznának életük szerelmével a szinglipartin, elsődleges céljuk sokkal inkább egy fergeteges buli megszervezése, ahol a szinglik egymásra találnak. Mindeközben a Star Jam Session garantálja a jó hangulatot természetesen az este ötletgazdájával, Tóth Verával kiegészülve.


- A félreértések elkerülése végett a bejáratnál a vendégek három különböző színű szalag közül választhatnak majd. A piros szalag jelentése, hogy foglalt vagyok, de lejöttem bulizni, a sárgáé, hogy ugyan szingli vagyok, de csak óvatosan az ismerkedéssel. A zöld szalagot pedig azok tűzhetik majd ki, akik szinglik és ismerkedni jöttek le a koncertre. Nagyon remélem, hogy az este folyamán több szerelmespár is egymásra talál majd - mesélt lelkesen a buliról az egyik szervező, Bársony Bálint.


- Nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz odamenni egy ismeretlenhez, ezért segítségképpen kitaláltuk, hogy a Jam Pub bejáratánál a csajok kék színű, a pasik pedig piros kuponokat kapnak majd. A bárpultnál csak az ellenkező színű kupont tudják majd beváltani, így kénytelenek lesznek egy ellenkező nemű kiszemelttel megismerkedni, ha italhoz akarnak jutni az este folyamán. Remélem lesz olyan a helyszínen, akivel én is kupont cserélnék! - mesélte nevetve Tóth Vera.

 

Forrás: Napi Ász/HÍR PORT24

2010-09-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite