2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzínházbérlet-sorozat indul Bátonyterenyén

Színházbérlet-sorozat indul Bátonyterenyén

 

Nógrád megye városai közül elsőként Bátonyterenyén írt alá helyi bérletes sorozatról szóló megállapodást a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, ennek értelmében az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtárban három sikerdarabunk (Molnár Ferenc A testőr, Albert Camus Félreértés és Bernard Shaw Sosem lehet tudni) várja a szórakozni vágyókat a városban.

Bt_aláírás

A megállapodást szerdán kötötte meg a Bátonyterenyei Városi Közművelődési Központ és Könyvtár igazgatója, Pékné Fejes-Marsinszki Ágnes, valamint a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. vezetője, Simon Lajos, de ellátta azt kézjegyével a kezdeményezést azonnal felkaroló polgármester, Nagy-Majdon József is.


Bátonyterenye első embere elmondta: a nemrégiben felújított intézményt folyamatosan töltik meg programokkal, amelyek sorába remekül illeszkedik a Zenthe Ferenc Színház kezdeményezése. A három előadásból álló bérletes sorozat minőségi szórakozási lehetőséget kínál a bátonyterenyeiek és a környékbeli településeken élők számára is - mondta Nagy-Majdon József.


Simon Lajos kifejtette: a Zenthe Ferenc Színház ebben az évadban már nem csak a megyén kívüli, úgynevezett tájelőadásokra lép ki Salgótarjánból, hanem Nógrád megye városaiban is rendszeresen közönség elé kíván lépni. Ehhez kedvezményes bérletkonstrukciót alakított ki, amely nem csak a helyi színházkedvelők számára bizonyul pénztárcabarátnak, de a fogadó önkormányzat, művelődési központ számára is komoly bevételi forrást biztosít.


A három előadásra szóló Bátonyterenyei Városi Bérlet 5000 forintos áron szeptember 5-től vásárolható meg az Ady művelődési központban, az első előadásra október 10-én este 19 órakor gördül fel a függöny.

 

Nógrád24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-09-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite