2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárSzívműtétet hajtottak végre Schobert Norbin

Szívműtétet hajtottak végre Schobert Norbin


Rubint Réka saját Facebook oldalán tudatta a rajongóikkal, hogy a tegnapi napon az Országos Kardiológiai Intézetben szívműtéten esett át férje, Schobert Norbi. A műtét jól sikerült és a fitneszguru állapota stabil.

norbi_mutet


Íme a bejegyzés: „Tegnap reggel Norbi SZÍVMŰTÉTEN esett át az Országos Kardiológiai Intézetben. Veleszületett szívbillentyű rendellenességét 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvos, Dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van.

Ezen a nyilatkozaton keresztül szeretném megkérni a sajtót, hogy nyugalma és felépülése érdekében ne keressék sem Őt, sem az Édesanyját, sem engem! Egyetlen exclusíve interjút adott a műtét előtt, melyet ezen a héten vasárnap a TV2 Napló című műsorában láthattok!

Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen 3 éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni. Ahogy közeleg a műtét időpontja mindent megtennél, hogy megállítsd az időt, hogy Vele lehess még egy napot, még egy órát, még egy percet...de az időt megállítani nem lehet, nem tudod, bármennyire is szeretnéd...

Tegnap reggel a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednem a kezét annak az embernek, akit a VILÁGON a LEGJOBBAN SZERETEK! Folytak a könnyeink, magához húzott és a fülembe súgta: " Visszajövök hozzád Kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz Bennem...! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent Ti jelentetek Nekem..."

A műtő ajtajában állva úgy éreztem megsemmisülök a fájdalomtól és a hirtelen rám telepedő magánytól. Tehetetlennek és kiszolgáltatottnak éreztem magunkat. Tudtam, hogy a beavatkozás elkerülhetetlen, hogy Norbit a legnagyobb szakmai felkészültség és profizmus veszi körül, s a legjobb kezekben lesz... de mégis...El kellett engednem Őt! A Szerelmemet, 3 kisgyermekünk Édesapját, a Társamat, az Életemet, a MINDENSÉGET, amit Ő jelent nekem!

Soha nem gondoltam volna, hogy lesz az életemben majd egy olyan TÁRS, aki mindennél és mindenkinél többet jelent nekem... Aki mindennél és mindenkinél fontosabb lesz számomra... Akiért bármikor bármit odaadnék, csak Vele lehessek... Tudjátok az élet-halál kapujában állni a legkiszolgáltatottabb állapot. Remegő lélekkel bízni és hinni abban, hogy a "nagykönyvben" ez a fejezet Happy End végződik. Az égiek mellettünk voltak, vigyáztak ránk, hiszem és tudom, hogy mindvégig fogták az én Szerelmem kezét, hiszen a szívbillentyű műtét sikerült! Az operációt végző és Őt kezelő team szerint, a műtét után Norbi teljes értékű életet élhet, a felépülését követően magas szintű sporttevékenységét folytathatja."

 

Forrás: Facebook/HÍR PORT24

 

2012-10-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite