2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
ItthonSzkinhedek mennek tüntetni Pécsre Bándy Kata gyilkosa ellen

Szkinhedek mennek tüntetni Pécsre Bándy Kata gyilkosa ellen


A Pécsma.hu információi szerint szerdán több szélsőséges szkinhed csoport tervez tüntetést Pécsett Bándy Kata rendőrségi pszichiáter gyilkosa ellen.

bandykata_gyilkosa

P. László


Az internetes portál úgy tudja, hogy egyre több szélsőséges csoport szervez tüntetést Pécsett. A baranya megyei lap portál szerint Budapestről egy "szkinhed banda" érkezik a városba szerdán. A tüntetők a bíróság épülete előtt akarnak demonstrálni, abban az időben amikor a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezik - írja a lap.


A Pécsma.hu információi szerint kedd délelőtt 9 órától tart P. László kihallgatása, akit Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. A kihallgatáson állítólag jelen van kirendelt védője is, az esemény akár még órákig is eltarthat. A lap szerint több szélsőséges csoport is tüntetést szervez, többen a bíróság épülete előtt akarnak demonstrálni, abban az időben, amikor a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezhetik.

Ahogy beszámoltunk róla, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki "megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel" - olvasható a police.hu oldalon.

Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett. Ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót.

 


Forrás: Pécsma.hu/HÍR PORT24

 

2012-07-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite