2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzolgálatteljesítés közben balesetben halt meg egy pásztói rendőrnő

Szolgálatteljesítés közben balesetben halt meg egy pásztói rendőrnő


A belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette törzsőrmesterré Menus Anikó őrmestert, a Készenléti Rendőrség járőrét, aki hétfő reggel, szolgálatteljesítés közben, Gyál közelében, az M5-ös autópályán történt közlekedési balesetben vesztette életét.

menus_aniko

Fotó: police.hu


Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján ismertette: Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség határrendészeti igazgatóságának állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba. Tavaly szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban véglegesítették.


A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.
A belügyminiszter Menus Anikót a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré.


A Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kora délután közölte az MTI érdeklődésére: rendőrnő az M5-ös autópályán reggel történt halálos baleset áldozata. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a halálos áldozat mellett a két sérült egyike is rendőr.


Két személyautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A Blikk információi szerint a rendőrnő egy személyautó sofőrjét akarta igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is.

Szolgálatteljesítés közben, Gyál térségében 2017. február 13-án közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette Menus Anikó rendőr őrmester, a Készenléti Rendőrség járőre.


Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóság állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba.


2016. szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Mélységi Ellenőrzési Osztályán járőr beosztásban véglegesítették.
Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.


Magyarország belügyminisztere Menus Anikó rendőr őrmestert a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré.

 

Forrás: MTI/POLICE

 

2017-02-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite