2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzombaton nyitja kapuit az első Mátraalja Fesztivál

Szombaton nyitja kapuit az első Mátraalja Fesztivál

Szombaton megnyitja kapuit Magyarország legújabb könnyűzenei eseménye, a Mátraalja Fesztivál, ahol a kánikula ellenére gőzerővel folyik az építkezés. Harsányi Levente, a rendezvény házigazdája örömmel vállalta a műsorvezetői felkérést, hiszen személyesen is kötődik a vidékéhez, mint kiderült, családi ház vásárlását is fontolgatta a környéken.

matraaljafesztivalepul


Már csak egyet kell aludni és nyit a Mátraalja Fesztivál! A nagy hőség ellenére gyors ütemben zajlik az építkezés a pásztói strandon.


„Az elővásárlásban eladott jegyek száma messze felülmúlta várakozásainkat. De persze a helyszínen még kapható belépő mindkét napra" - árulta le Kanyó Zoltán főszervező, aki fontosnak tartotta felhívni mindenki figyelmét arra, hogy kánikulára készüljön. „Noha strandon leszünk, a medence kapacitása véges. Ugyanakkor mi is figyelünk a fesztiválozókra. Két párakaput is elhelyezünk a színpad környékén, amely hűsítő permetet szór a közönségre" - tette hozzá.


Az esemény műsorvezetője, Harsányi Levente is megérkezett pásztói szállására, ahol rápihen a kétnapos fesztiválra.


„Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen a Mátra és vidéke különösen kedves hely számomra. Fiam születésekor rendeztem itt bortúrát, és akkor úgy beleszerettem a környékbe, hogy még családi ház vásárlásán is gondolkodtam" - vallotta be a közkedvelt műsorvezető.


A fesztivál színvonalas zenei felhozatala és gasztronómiai különlegességei mellett az esemény nyitóakkordjaként Pásztó idén először hívja életre a Világ csendjét, amelyhez Harsányi Levente is csatlakozik a nagyszínpadon. Augusztus 8-án 14.00 órakor a fesztiválozókkal együtt a francia Ruffec és az erdélyi Körösfő is elcsendesül.

 

Forrás: NÓGRÁD24

2015-08-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite