2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSzomszédját ütötte egy két méteres léccel a Nógrád megyei férfi

Hírek Nógrád megyéből


Szendehelyen egy idős férfi ütötte meg tetőléccel a szomszédját; Salgótarjánban és Balassagyarmaton egy férfit és két fiatalkorú fiút értek tetten bolti lopáson
.

gazolasegy

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. József 65 éves szendehelyi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. szeptember 10-én 17 óra 20 perckor - előzetes szóváltást követően - egy két méteres tetőléccel rácsapott a szomszédjában lakó és a kapujánál álló férfi kezére, aki ennek következtében megsérült. A bejelentést követően a járőrök a 65 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. szeptember 10-én 12 óra 18 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyik országos áruházlánc salgótarjáni áruházában két fiatal személyt lopáson értek tetten. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy az ott visszatartott 17 éves fiú egy hangszórót, míg 16 éves társa édességet kísérelt meg eltulajdonítani a boltból, mely cselekményük közben a biztonsági szolgálat munkatársai őket tetten érték, és a rendőrséget értesítették. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a két salgótarjáni fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben a tulajdon elleni szabálysértés miatt - őrizetbe vételük mellett - kezdeményeztek szabálysértési eljárást.

 

A rendőrség ügyeletére 2014. szeptember 10-én 17 óra 33 perckor tett bejelentést egy balassagyarmati élelmiszerbolt képviselője, mert elmondása szerint az élelmiszerüzletben lopáson értek tetten egy férfit. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen visszatartott 48 éves balassagyarmati férfit - aki az üzletből tisztálkodási szereket és egyéb értékeket kísérelt meg eltulajdonítani - a rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben a szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Edvin Marton koncert

hirdetés


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-09-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite