2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
BulvárSztárok segítenek lefogyasztani Erdélyi Mónikát

Sztárok segítenek lefogyasztani Erdélyi Mónikát


Erdélyi MónikaSztáredzők és egyéb ismert emberek próbálnak segíteni Erdélyi Mónikának, akit csatornája fogyókúrára fogott. Bár délutáni talk-show-ja megszűnt, hamarosan egy reggeli műsorban folytatja pályafutását Mónika, előbb azonban - főnökei utasítására - le kell adnia néhány kilót.


A hírek szerint a 39 éves műsorvezető egy hónapot kapott, hogy újra formába hozza magát. Czanik Balázs és Katus Attila sztáredzők, valamint az utóbbi időben nagy fogyáson átesett Rákóczi Ferenc és Galambos Lajos most a Blikken keresztül próbálta ellátni néhány jó tanáccsal Mónikát.


Katus Attila, a világbajnok Pécsi Sasok fitnesztrió tagja óvatosságra és következetességre intette a talk-show háziasszonyt. Mint kifejtette, a fogyást semmiképp nem szabad siettetni és túlzásba vinni, heti egy kiló súlyveszteség az, ami még normális. Ha ugyanis nagyon drasztikus a fogyókúra, és ennél többet ad le Mónika, akár meg is betegedhet, a szervezet ugyanis nem szereti a gyors változásokat. Emellett Attila azt tanácsolta, ne csak az étkezésre, hanem a mozgásra is figyeljen oda a műsorvezető, így ugyanis elkerülheti, hogy bőrén és haján nyomot hagyjon a nagy fogyás.


Rákóczi Ferenc, a Class Fm műsorvezetője egy hónap alatt 15 kilótól szabadult meg. Szerinte minden agyban dől el, erős akarat kell a fogyáshoz, de ha az ember gondolkodása "átáll", a zsírpárnák olvadása is beindul.


Czanik Balázs, személyi edző szerint a személyre szabott étrend és mozgásrend lehet Mónika fogyásának a titka is. "A mínusz 15 kilogramm kvitelezhető, de a megváltozott étkezés mellé még legalább heti öt edzésre is szükség lesz" - üzente a Blikken keresztül a sportember.


Galambos Lajos, aki alig nyolc hónap alatt mintegy 50 kilótól szabadult meg, azt ajánlotta Mónikának, forduljon szakemberhez, nehogy egészsége rovására menjen a céldátum miatt siettetett fogyás. "Én is a heti egy kilogramm veszteségben hiszek, az a természetes. Az elején mindenképpen javasolnék valamilyen léböjtkúrát, utána étrendváltozást és a számára készített edzéstervet ajánlok; szívesen segítek neki, ha kéri. Az biztos, nagyon nehéz lesz, de megéri az áldozatot" - vélekedett Lajcsi.

2010-04-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite