2022. január 21., péntek - Ágnes
Keresés a tartalomban
Technika - 2021.03.19

kozossegi_oldal_kisokos_kepSzinte már nincs is olyan ember, aki ne lenne regisztrálva valamilyen közösségi média oldalon, de ha valaki változatosságra vágyik, vagy kíváncsi a platformok jellemzőire, nekik nyújtunk segítséget ebben a cikkben.

iphonexAz Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt.

internetegyRiasztást adott ki a WannaCry zsarolóvírus miatt a Kormányzati Eseménykezelő Központ.

laptop01Internetkapcsolat nélküli adatlopási módszert fedeztek fel az ESET szakemberei, amelyhez elegendő csupán egy fertőzött USB adathordozó.

internetA 6-7 évesek zöme már rendszeres internethasználó, a 10-15 évesek kétharmada pedig már minden nap fellép a világhálóra - emelte ki egy hazai kutatás eredményei alapján az MTI-hez eljuttatott közleményében az a vállalkozás, amely a médiahatósággal együttműködve mintegy ötszáz tanárt készített fel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megrendelésére az internet térnyerése

reptéri káosz01Ma 95 éve, 1919. október 7-én alapították a KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) holland királyi légitársaságot, amely a világ legrégebbi olyan légitársasága, amely alapításkori nevét viseli most is.

Technika - 2014.10.03

facebook-logoJóváhagyta pénteken az Európai Bizottság, hogy a Facebook felvásárolja a Whatsapp üzenetküldő szolgáltatót.

TelefonMától az országos belföldi egyetemes tudakozót a 11800-as számon lehet elérni, az eddig használt 198-as számot tárcsázók figyelmét hangbemondással hívják fel a változásra - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az MTI-t.

Technika - 2014.08.21

iphone6A MacRumors több friss képet hozott tegnap, melyeken a nem egészen egy hónap múlva megjelenésre kerülő almás mobil látható.

Technika - 2014.06.29

iwiwVégleg megszűnik, június 30-án éjfélkor bezár az iWiW, eddig közel 350 ezren mentették le adataikat a rendszerből - tájékoztatott az oldalt üzemeltető Origo Zrt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite