2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

bankautomataHa még nem döntötte el, hogyan fogja fizetni a családi nyaralás során felmerülő költségeket, akkor nem árt, ha gondosan előre megtervezi, mert az utazások során sokszor összefuthatunk igen kreatív, bankkártya klónozásra szakosodott bűnözőkkel is. A helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy a csalók sok esetben inkább a kiszolgáltatottabb külföldieket célozzák. Ennek elkerülése végett most szeretnénk megosztani néhány hasznos tippet, hogy mindenki gondmentesen élvezhesse a nyaralást.

mobilMobiltelefonos alkalmazás indult várandós kismamák számára a magzati élet fejlődésének nyomon követésére. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatta.

Technika - 2014.04.15

gyertyákÉletének 85. évében, április 11-én elhunyt Michelberger Pál, a mechanika, a járműtervezés és -építés, valamint a kinetika nemzetközileg elismert kutatója, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja és egykori alelnöke, Széchenyi-díjas gépészmérnök, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem professor emeritusa - közölte kedden az MTA.

tvnezesAz Ericsson Media Vision 2020 tanulmánya szerint az elkövetkező hat évben gyökeresen átalakul a televíziós médiapiac - tájékoztatta az Ericsson Magyarország hétfőn az MTI-t.

okostelefon01Két dolognak is véget vethet az a távközlési jogszabálycsomag, amelyet csütörtökön fogadott el az Európai Parlament (EP) Brüsszelben.

mobiltelefonHúsz éve, 1994 márciusában indult el Magyarországon a GSM rendszerű digitális mobilszolgáltatás.

okostelefon01Meteora néven elindította mobileszközökre kifejlesztett alkalmazását az Országos Meteorológiai Szolgálat - jelentette be Radics Kornélia főigazgató kedden Budapesten.

tvnezesMár a december 20-ai indulásakor mintegy 1,4 millió háztartásba jut el a közmédia retrócsatornája, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) archívumára épülő M3 kábeltelevízió.

Technika - 2013.07.06

mobilMegfordult a trend az okostelefonok piacán: míg korábban a minél nagyobb kijelzős készülékek számítottak sikkesnek, mint az iPhone 5-ös vagy az Android "phabletjei" (teletáblái), addig újabban az olcsóbb minik hozzák lázba a vásárlókat - írta pénteken a CNN Money.

tvnezesSemmi teendőjük nincs a digitális átállás kapcsán azoknak, akik jelenleg is kábeltelevíziós szolgáltatást vesznek igénybe, akkor sem, ha analóg adásra szóló előfizetésük van a szolgáltatójuknál, azaz most is kiegészítő berendezés, úgynevezett set-top-box nélkül tévéznek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite