2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

facebook-logoEgyetlen év alatt csaknem félmillióval nőtt a magyarországi Facebook-tagok száma, az idén átlépte a hárommilliót - derül ki Mediameter médiakutató cég első negyedéves közvélemény-kutatásából. A reprezentatív felmérés keretében kétezer magyar felnőttet kérdeztek meg személyesen egyebek mellett az internetezési szokásairól.

mobilharomEgy amerikai egyetemi hallgató találmánya lehet a megoldás a mobiltelefonok hamar kimerülő akkumulátoraira - írja a német Spiegel Online hírportál.

samsungtelA Samsung folyamatosan növekvő részesedéssel vezeti az európai okostelefon piacot - írja a comScore piackutató vállalat elemzése.

mobilA jobb és ezáltal üzemanyag-takarékosabb autóvezetést segíti egy új okostelefon-alkalmazás, amelyet a Valenciai Műszaki Egyetem szakemberei fejlesztettek ki.

internetegyAz amerikai belbiztonsági minisztérium (Department of Homeland Security) szoftverbiztonsági figyelmeztetést adott ki és az Oracle Java futtatókörnyezet kikapcsolására szólította fel a felhasználókat.

FacebookA brit The Sunday Telegraph értesülései szerint együttműködésről tárgyaltak a Yahoo! és a Facebook vezetői - írja a Business Insider online kiadása.

egérEgészséges és termékeny egerek születtek szöveti őssejtekből létrehozott petesejtek felhasználásával Japánban: a módszer segít megérteni a petesejtek kialakulását, és reményt nyújt arra, hogy terméketlen nőknél is létrehozzanak petesejteket.

marsA Curiosiy marsjáró műszerei szerint meglepően kellemes időjárás uralkodik a vörös bolygón annak ellenére, hogy még nem köszöntött be a tavasz.

mobilkettoNyissunk ki bármilyen elektronikai készüléket, áramköröket, alkatrészeket és drótkötegeket fogunk találni bennük. Egy-egy ilyen termék - például egy telefon - összeszerelése aprólékos, sok munkát igénylő folyamat, amelynek megvalósítását igen gyakran alacsony bérszínvonalú országokba telepítik ki - például Kínába.

Atlanti Óceán

Meg kellett szakítani egy Kentben készült bronzkori hajó másolatának első útját, mert a vízi jármű nem maradt a vízfelszínen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite