2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

mobilElsősorban a közösségi hálózatok megszállottjait fenyegeti az angol "no mobil phobia" kifejezés összevonásából keletkezett nomofóbia, azaz a mobiltelefon elveszítésétől, vagy a mobilkapcsolat hiányától való félelem jelensége.

egyhazA világon az első interaktív Facebook-misére szólítja a hívőket a német katolikus egyház április 1-jére.

facebookegyA Facebook közösségi oldal nem hozott nyilvánosságra hivatalos közleményt a szerda reggeli helyenként csaknem két órás szolgáltatás kimaradás okáról.

FacebookSzerda reggel nagyjából 7 óra óta elérhetetlen a Facebook; az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt nem csak Magyarországról, de a Twitter szerint több más országból sem lehet elérni.

marie_colvinMarie Colvin, a tapasztalt amerikai haditudósító halála - egy német adatvédelmi szakértő szerint - kevesebb, mint 10 ezer euróba, azaz alig hárommillió forintba került a szíriai rezsimnek.

Technika - 2012.02.29

internetA YouTube magyar változata a youtube.hu csütörtöktől indul - jelentették be a Google Magyarország sajtótájékoztatóján szerdán Budapesten.

masat1Közép-európai idő szerint tizenegy órakor elindult az Európai Űrügynökség (ESA) Vega hordozórakétája, a fedélzetén az első magyar műholddal, a fellövésre az Egyenlítő közelében fekvő Francia Guyanán található Kourou európai űrközpontjában került sor.

bizt Kiemelkedően fontos ezzel a témakörrel is foglalkoznunk, hiszen számítógépünk biztonságáról magunknak kell gondoskodi. Az interneten csak úgy hemzsegnek a különféle vírusok melyek elsődleges célja, hogy kárt tegyenek számítógépünkben. Törlik adatainkat, összezavarják a programok működését és még rengeteg kártékony műveletet végeznek a háttérben, amiről egy „mezei" felhasználónak fogalma sincs >>>

fbharom Hiába van több szabad idejük, kevesebbet sportolnak és olvasnak, miközben többet néznek tévét, és ha lehet, még többet interneteznek a magyar fiatalok a karácsonyi ünnepek alatt - derül ki az MTV Hungary által végzett reprezentatív felmérésből.

Technika - 2011.12.21

internetketto Az ötvenen túli netezők csaknem ugyanannyit chatelnek, mint a fiatalok, online telefonálásában pedig még náluk is aktívabbak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite