2021. január 25., hétfő - Pál
Keresés a tartalomban

mobilharom Magyarországon közel egymillió okostelefon-használó van - közölte a Gfk Hungária piackutató kedden.

Technika - 2011.11.04

netek A világháló 5 deka - durva számítással. Az eredmény a Vsauce-nak, egy YouTube-csatornának köszönhető, és úgy jött ki, hogy szakemberei összeadták a neten mozgásban lévő összes elektron tömegét Albert Einstein alapképletéhez igazodón, mely szerint az energia egyenlő a tömeg és sebesség szorzatának négyzetével.

iphone A T-Mobile Magyarországon is megkezdi az iPhone 4S forgalmazását október 28-tól. A legdrágább tarifacsomagban már 20 ezer forint alatt is beszerezhető az új mobil.

virusegy A iráni nukleáris létesítményeket megtámadó Stuxnet számítógépes vírushoz nagyon hasonló, Duqunak elnevezett rosszindulatú számítógépes program megjelenésére figyelmezettek egy szerdán az Egyesült Államokban kiadott jelentésben kiberbiztonsági szakemberek.

symantec Jóllehet a magyar cégek 70 százaléka tart attól, hogy elveszít adatokat, háromnegyedük semmilyen szoftveres védelmet nem alkalmaz a mobileszközökön.

mobilketto Továbbra is dinamikusan nő a mobil adatforgalom, amit mutat az is, hogy 2011 második negyedévére megduplázódott 2010 hasonló időszakához képest - hozta nyilvánosságra az Ericsson pénteken.

blikk Szerverhiba miatt hajnali két órától ma délután négyig elérhetetlenek voltak a Ringier Kiadó Kft. egyes portáljai.

kozossegioldalak A közösségi oldalak jövőjéről, felhasználóik internetezési szokásairól és marketingcélokra való felhasználásáról hallhattak előadásokat és beszélgetéseket az Internet Hungary című konferencia résztvevői szerdán.

internetegy A románok 57 százaléka még soha sem használta az internetet, a bukaresti kormány 10 százalék alá szeretné csökkenteni ezt az arányt.

Technika - 2011.10.10

iphone Soha nem látott sikere van az iPhone okostelefon most bevezetett legújabb modelljének: nem egészen két óra alatt több mint 200 ezret rendeltek belőle az Egyesült Államokban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite