2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Technika - 2011.10.10

iphone Soha nem látott sikere van az iPhone okostelefon most bevezetett legújabb modelljének: nem egészen két óra alatt több mint 200 ezret rendeltek belőle az Egyesült Államokban.

mobilÚj mobiltechnológiát vezet be a piacra a Magyar Telekom, a társaság megkezdte a negyedik generációs (4G/LTE) hálózati ügyféltesztet, majd januártól kereskedelmi szolgáltatásként is bevezeti a szupergyors mobilinternetet.

firefoxharom Úgy tűnik dinamikusabban fejlődik a Firefox. Mi sem igazolja ezt jobban mint, hogy mostanában egyre ütemesebben jelennek meg a frissítések valamint a különböző verziók. Úgy tűnik a Mozilla a Chrome útját választotta, így gyakrabban találkozhatunk majd új verziókkal.

ujfb Külalak terén teljesen megújul a Facebook! Az új dizájn kis adagokban érkezik majd, hogy a felhasználók megszokhassák azt és ne legyen túl fájdalmas a váltás.

hacker A világszerte erősödő kiberbűnözés és a vállalatokat, országokat is zsarolni képes kiberbűnőzők veszélyére hívta fel a figyelmet a szeptember 27-én és 28-án hetedik alkalommal a fővárosban megrendezendő Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alkalmából tartott sajtótájékoztatóján Keleti Arthur főszervező szerdán Budapesten.

mobil Júliusban közel 3 ezerrel 11,702 millióra csökkent a három mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma, miközben a forgalmat generáló ügyfeleké 24 ezerrel 10,983 millióra nőtt - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfőn az MTI-vel.

googleegy A Google megvásárolja a Motorola mobil kommunikációs eszközöket, elsősorban telefonokat gyártó részlegét, a Motorola Mobility-t - jelentette be hétfőn a Google.

fb A weboldalak és internetes biztonsági rendszerek üzemeltetői, de még az FBI és a CIA is ideges, ha szóba kerül Anonymus, vagy a LulzSec. A hackercsoportok már több ország kormányzati oldalait, de cégek rendszereit is feltörték, a Sony és a Mastercard után úgy tűnik, újabb célpontjuk van: a Facebook.

google Ingyenes navigációs programot indított el Magyarországon a Google, a szolgáltatás egyelőre Androidos okostelefonokon érhető el.

Technika - 2011.08.10

facebookegy Magyarország - Úgy tűnik, hűtlenkedésre sarkall a Facebook. Közel 3 ezer megkérdezett felhasználó közül minden negyedik vallotta be, hogy használta már flörtölésre a portált annak ellenére, hogy kapcsolatban él.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite