2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

virus Még a svájci frank elképesztő szárnyalását is lepipálja az a napi megjelenő új kártevőminta-mennyiség, amit a víruslaboroknak fel kell dolgozniuk.

fb Egy WhoIsLive böngésző kiegészítés lehetővé teszi, hogy megtudjuk, éppen ki nézte meg a Facebook profilunkat.

fb Természetesen a Facebook Like gombjáról van szó, mely 2010 áprilisában jelent meg először és azóta is rengeteg weboldal nélkülözhetetlen részévé vált .

Technika - 2011.07.07

fb Új szolgáltatásokkal jelentkezik hamarosan kedvenc közösségi portálunk a Facebook. Beépítik a videótelefonálás funkciót illetve a csoportos chat is elérhető lesz.

googleplusz Hamarosan érkezik a Google+ ami nem más mint a cég új Facebook és Twitter konkurense.

firefoxketto Hivatalosan is megjelent a Mozilla Firefox új verziója.

fb Rengetegen vannak, akik szinte fél életüket a közösségi oldalakon töltik, természetesnek tartva ottani ténykedésüket. De vajon milyen lenne mindez a való életben?

windowsnyolcas Kiszivárogtak az első információk a jövő operációs rendszeréről. A kezelés leegyszerűsödik, ugyanúgy lehet majd tapogatni, mint az iPad szoftverét, az asztal háttérbe szorul, de nem tűnik el teljesen.

internetegy Folytatódott az internetpiac bővülése 2011 első negyedévében, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az internet-előfizetések száma 2011. március végén már meghaladta a 3,4 milliót, ötödével volt több mint 2010 azonos időszakában, az internetszolgáltatók száma pedig öttel 418-ra nőtt.

internetA független, német P3 Communications mérnöki iroda legfrissebb tanúsítványa szerint a letöltési sebesség a T-Mobile-nál a legnagyobb a magyar mobilszolgáltatók közül.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite