2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTejautomata az új szociális bolt különlegessége

Tejautomata az új szociális bolt különlegessége


szociálisbolt001Március elsején megnyílt Salgótarján második szociális boltja. Többek között gyümölcs és zöldség, pékáru, tej és tojás alkotják a Gorkij lakótelepi üzlet termékeit.


Az ünnepélyes megnyitót fél tizenkettőkor tartották, ekkorra már jócskán beindult az érdeklődés a bolt termékei iránt. - Már eladtunk ötven liter tejet - tudtuk meg a bolt üzemeltetőjétől, Maruzs Lászlótól. A tejautomata újdonság Salgótarjánban, a Salgó Vagyon Kft. szerezte be, hogy ezzel is gazdagítsák a kínálatot.


Bízunk benne, hogy a minőségi, olcsó és hazai termékek felkeltik az emberek figyelmét - mondta Tatár Csaba, a Salgó Vagyon Kft. ügyvezető igazgatója a megnyitón. Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester hangsúlyozta, hogy ez a bolt is azt bizonyítja, hogy szemben az országosan hallható negatív kritikával, a szociális boltok igenis megállják a helyüket a piacon és szükség van rájuk. - Valóban olcsó és minőségi termékeket forgalmaznak, ami bizony ritka a mai világban. A szociális bolt készletének alacsony ára a termelő-kereskedő közvetlen egymásra találásából adódódik. A tejet Karancslapujtőről, a tojást Etesről szállítják, a kenyérféléket egy salgótarjáni pék készíti - mondta a városvezető, majd megköszönte minden közreműködőnek a bolthálózat újabb tagjának megnyitásáért végzett munkáját.


Az üzlethelyiség önkormányzati tulajdonban van, a Salgó Vagyon Kft. kedvezményes bérleti díj ellenében adta üzemeltetésre a kereskedelmi vállalkozónak, aki felújította azt. További szociális boltok nyitását tervezi a salgótarjáni városvezetés a Vásártéren, Salgóbányán és Zagyvarónán.


Nógrád24.hu

 

2011-03-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite