2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTelefon légkábelt akartak lopni

Telefon légkábelt akartak lopni


rendőrségi autóHárom rétségi fiatalember a MÁV Zrt. tulajdonát képező - telefon légkábelből 300 métert - kb. 150.000 Ft értékben levágtak és megkísérelték eltulajdonítani.


2011. január 27-én 21 óra 57 perckor érkezett állampolgári bejelentés a Rétsági Rendőrkapitányságra, hogy a borsosberényi vasútállomásnál áll egy személygépkocsi, melynek vezetője, utasai nem találhatók a közelben. A bejelentő elmondta, hogy a jármű közelében korábban lakásbetörés történt, ezért kérik annak ellenőrzését.


A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol igazoltatták a három férfit, akik időközben a gépkocsihoz érkeztek. Ekkor a személyek és a jármű átvizsgálásakor nem találtak bűncselekmény elkövetésére utaló nyomokat.


Másnap a helyszín környezetének átvizsgálása során kutatás során megállapítást nyert, hogy a Borsosberény és Diósjenő közötti vasútszakaszon a vasúti sínek mellett futó - MÁV Zrt. tulajdonát képező - telefon légkábelből 300 métert - kb. 150.000 Ft értékben - levágtak és megkísérelték eltulajdonítani, azt szállításra előkészítették. Az így összekészített vezetéket a rendőrök megtalálták és lefoglalták.


A 18, 26 és 29 éves rétsági férfiakat a rendőrkapitányságra előállították és lopás kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, bűncselekmény elkövetését elismerték, továbbá elismerték, hogy korábban is tulajdonítottak légkábeleket melyet Balassagyarmaton adtak le egy fémfelvásárló telepen.

 

Forrás: police.hu/Nógrád24.hu

2011-01-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite