2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeTéli átállás 2017 – idén is ingyenesen ellenőrzi a gépjárműveket a kormányhivatal

Téli átállás 2017 - idén is ingyenesen ellenőrzi a gépjárműveket a kormányhivatal


A Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala a gépjárművek őszi és téli viszonyokra való felkészítése jegyében idén is közlekedésbiztonsági akciót indít.

kozlekedesiosztaly

Az érdeklődő autósok előtt már nem ismeretlen, évről-évre visszatérő akció elsődleges célja a gépjárművezetők figyelemfelhívása az útviszonyok és a közlekedési feltételek időjárás változásából és alakulásából eredő megváltozására, valamint a járművek műszaki állapotának tematikus - elsősorban a gumiabroncsokra, az ablakmosó folyadékra és a világító- és jelzőberendezésekre fókuszáló - közúti ellenőrzése.

A közúti ellenőrzési akciót követően 2017. november 10-én, pénteken 7 és 12 óra között, nyílt nap keretében, a Műszaki Ellenőrzési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály (Salgótarján, Csokonai út 3.) műszaki vizsgálóállomásán ingyenes műszaki állapotfelmérést végez. A járművek megvizsgálása után a szakemberek tájékoztatják a járművezetőket a gumiabroncsok, az ablaktörlő lapátok és egyéb alkatrészek állapotáról és ha szükséges, javaslatot tesznek ezek esetleges cseréjére, javítására, de ismertetik ezek állapotának a közlekedésbiztonságra gyakorolt hatásait is.

A nyílt nap keretében elsősorban a személygépkocsik számára szeretné biztosítani ezt a lehetőséget a kormányhivatal. Az esetleges torlódások elkerülése és a gyorsabb ügyintézés érdekében a vizsgálatra előzetesen jelentkezni lehet a +36 32 440 484-es telefonszámon.


Forrás: Nógrád Megyei Kormányhivatal


2017-11-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite