2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban
BulvárTeljesen új nyomozócsapattal jön az Álarcos énekes harmadik évada

Teljesen új nyomozócsapattal jön az Álarcos énekes harmadik évada

 

Vadonatúj álarcokkal tér vissza a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora, az Álarcos énekes!

Alarcos_enekes_LOVAG_CSACSI

 

A népszerű szuperprodukció rengeteg újdonsággal érkezik: egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be és a káprázatos maszkok között, Magyarországon először, egy duó is rejtőzik - azaz ketten vannak egy páros álarc mögött! A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt, az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött.


Az új nyomozók rendületlenül készülnek a feladatra, többen közülük testközelből élték át az Álarcos énekes varázsát. A vadonatúj harmadik évadban nyomozóként tér vissza az RTL Klub képernyőjére a legendás énekes-előadóművész, Szandi. Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos Álarcos-gárda segíti a maszkok leleplezésében: az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott, Nagy Ervin, színész. A negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi.


Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére, Istenes Bence műsorvezetésével. Szeptember 5-től folytatódik a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora az RTL Klubon! Ki van a maszk mögött?


Álarcos énekes - új évad szeptember 5-től minden vasárnap 19.00 órától az RTL Klubon.

 

Forrás: RTL Klub

 

2021-08-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite