2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Test és lélek - 2011.09.21

nevetes A nevetés fájdalomcsillapító, de csak az igazán ellenállhatatlan, hasrengető fajtájú - állítják brit kutatók.

ferfimos A házimunka öli a spermiumokat, komolyan érintheti egy férfi nemzőképességét - állítják amerikai kutatók.

Test és lélek - 2011.09.19

szivhal Mind több betegségről igazolják, hogy a háttérben meghatározó szerepe van örökletes tényezőknek. Fiatal, tökéletesen egészségesnek tartott élsportolók hirtelen szívhalálának föltételezett genetikai okairól számolt be az European Heart Journal.

Test és lélek - 2011.09.15

parlagfuketto Noha az elmúlt héten országos átlagban csökkent a parlagfű pollenszórása, a hat fokozatú riasztási skálán több helyütt még negyedik szintű, azaz sötétbordó riasztás van érvényben - közölte a tisztiorvos facebook oldala csütörtökön.

Test és lélek - 2011.09.14

spongyabob Mindössze kilenc percnyi SpongyaBob Kockanadrág nézése is rövidtávú figyelemzavart és tanulási problémákat okozhat a négyéves kisgyerekeknél - állítják a szakemberek egy mini tanulmány eredményeire támaszkodva.

oszikikerics Hamarosan elkezdődhetnek az őszi kikerics felhasználásával készült új rákgyógyszer klinikai próbái - számolt be róla hétfőn a BBC hírportálja (http://www.bbc.co.uk).

Test és lélek - 2011.09.06

kopaszodas Megtalálták annak a jelzőanyagnak a forrását a Yale Egyetem kutatói, amely növekedésre készteti a hajat. Felfedezésük - reményeik szerint - a kopaszodás új kezelési módjához vezethet.

alvasNagyobb kockázattal alakul ki magas vérnyomás azoknál, akik rosszul alszanak éjszakánként - idézte amerikai kutatók megállapítását kedden a BBC hírportálja (http://www.bbc.co.uk).

tejegy A tej sokkal jobban biztosítja az aktív gyerekek folyadékpótlását a nagy nyári hőségben, mint a víz, vagy a különböző sportitalok - hívták fel a figyelmet táplálkozási szakemberek.

hazassag A házasság és a válás is okozhat testsúlynövekedést - állítják amerikai kutatók tanulmányukban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite